Skip to content

If

Din naturoas i skärgården.

It is a great vision. And nothing we do ourselves.
We have chosen to live, work and build our families in Vaxholm.

Vaxholm är en fantastisk plats. En stad mitt i naturen. En knutpunkt för Skärdgården. Ja du vet. En plats som gjord för att skapa barndomsminnen. Så fick vi möjlighet att ta över Eriksö Camping. 

Our ambition is to create a place where you want to come all year round.
 Hos Waxholms Camping kommer du  som du är; en promenad från andra sidan ön, med bil, cykel eller med båt.  Waxholms Camping sammanfattar vår kärlek till naturen, strandliv och Vaxholm – paketerat i en oas mitt i naturen. 

Come as you are, leave us a little happier. 

Waxholms Camping ligger på Vaxholms friluftsområde Eriksö, som ligger beläget på Vaxön som är Vaxholms huvudö. Geografisk hittar du oss invid fjärden med Bogesundslandet på ena sidan och Kullön på den andra. 
Tidsmässigt några få minuter från Vaxholms stadskärna och 30 minuter från Stockholm men själsligt ljusår från stadens stress finns Eriksö naturområde. Mitt i blandskogen som utgörs av tall, gran ek, al, bok, lind och björk och slänter täckta av blåsippor och vitsippor öppnar sig en vacker strand, en restaurang och skärgårdsstugor. Ljudbilden blandas av ljudet från de många djurarter som; sjöfåglar, och skogsfåglar, glassätande barn och friluftsvandrare.
Sandstranden inbjuder till härliga sommardagar med vår nyöppnade fik och du har hela sommaren på dig att hitta din favoritglass, oavsett vilken. 
Runt ön finns en löparspår, som på vintern blir till längdspår. Längs det upplysta spåret finns möjlighet både att slinka in i utegymmet eller att avsluta med något uppfriskande i fiket. Du bestämmer själv. Vi finns här för dig. Varmt välkommen.


Vi på Waxholms Camping

en_GBEnglish