Zum Inhalt springen

Wenn

Din naturoas i skärgården.

Es ist eine großartige Vision. Und nichts, was wir selbst tun.
Wir haben uns entschieden, in Vaxholm zu leben, zu arbeiten und unsere Familien zu gründen.

Vaxholm är en fantastisk plats. En stad mitt i naturen. En knutpunkt för Skärdgården. Ja du vet. En plats som gjord för att skapa barndomsminnen. Så fick vi möjlighet att ta över Eriksö Camping. 

Unser Ziel ist es, einen Ort zu schaffen, an den Sie das ganze Jahr über kommen möchten.
 Hos Waxholms Camping kommer du  som du är; en promenad från andra sidan ön, med bil, cykel eller med båt.  Waxholms Camping sammanfattar vår kärlek till naturen, strandliv och Vaxholm – paketerat i en oas mitt i naturen. 

Kommen Sie, wie Sie sind, und hinterlassen Sie uns ein wenig glücklicher. 

Waxholms Camping ligger på Vaxholms friluftsområde Eriksö, som ligger beläget på Vaxön som är Vaxholms huvudö. Geografisk hittar du oss invid fjärden med Bogesundslandet på ena sidan och Kullön på den andra. 
Tidsmässigt några få minuter från Vaxholms stadskärna och 30 minuter från Stockholm men själsligt ljusår från stadens stress finns Eriksö naturområde. Mitt i blandskogen som utgörs av tall, gran ek, al, bok, lind och björk och slänter täckta av blåsippor och vitsippor öppnar sig en vacker strand, en restaurang och skärgårdsstugor. Ljudbilden blandas av ljudet från de många djurarter som; sjöfåglar, och skogsfåglar, glassätande barn och friluftsvandrare.
Sandstranden inbjuder till härliga sommardagar med vår nyöppnade fik och du har hela sommaren på dig att hitta din favoritglass, oavsett vilken. 
Runt ön finns en löparspår, som på vintern blir till längdspår. Längs det upplysta spåret finns möjlighet både att slinka in i utegymmet eller att avsluta med något uppfriskande i fiket. Du bestämmer själv. Vi finns här för dig. Varmt välkommen.


Vi på Waxholms Camping

de_DEGerman