Hoppa till innehållet

Om oss

cropped-Waxholm_symbol_final_green_Rityta-1.png

Din oas i skärgården. Det är en stor vision. Och ingenting vi gör själva.

cropped-Waxholm_symbol_final_green_Rityta-1.png

Vi har valt att leva, arbeta och bygga upp våra familjer i Vaxholm.

Vaxholm är en fantastisk plats. En stad mitt i naturen. En knutpunkt för Skärdgården. Ja du vet. En plats som gjord för att skapa barndomsminnen. Så fick vi möjlighet att ta över Eriksö Camping. 

Vår ambition är skapa en plats dit du vill komma året om.
Hos Waxholms Camping kommer du som du är: på promenad från andra sidan ön, med bil, cykel eller med båt. Waxholms Camping sammanfattar vår kärlek till naturen, strandliv och Vaxholm – paketerat i en oas mitt i naturen. 

Kom som du är, lämna oss lite lyckligare. 

Waxholms Camping ligger på Vaxholms friluftsområde Eriksö, på Vaxön som är Vaxholms huvudö. Geografisk hittar du oss invid fjärden med Bogesundslandet på ena sidan och Kullön på den andra. 

 

Tidsmässigt några få minuter från Vaxholms stadskärna och 30 minuter från Stockholm men själsligt ljusår från stadens stress finns Eriksö naturområde. Mitt i blandskogen som utgörs av tall, gran ek, al, bok, lind och björk och slänter täckta av blåsippor och vitsippor öppnar sig en vacker strand med en restaurang och skärgårdsstugor. Här blandas ljuden från  sjöfåglar, skogsfåglar, glassätande barn och friluftsvandrare.

Sandstranden inbjuder till härliga sommardagar med vårt nyöppnade fik och du har hela sommaren på dig att hitta din favoritglass.

Runt ön finns ett motionsspår för löpning som på vintern blir till ett längdspår. Längs det upplysta spåret finns möjlighet både att slinka in i utegymmet eller att avsluta med något uppfriskande i fiket. Du bestämmer själv. Vi finns här för dig. Varmt välkommen.

Meryem & Johan samt Jonas & Jessica med personal. 

Familjeföretag

“Vår ambition är skapa en plats dit du vill komma året om.”

sv_SESwedish