Hoppa till innehållet

Aktiviteter & upplevelser

cropped-Waxholm_symbol_final_green_Rityta-1.png

Upplevelser i skärgårdsmiljö I området finns aktiviteter som passar alla.

cropped-Waxholm_symbol_final_green_Rityta-1.png
paddel

Spela padel

Vi lät bygga Waxholms enda padelbanor som är vi är mycket stolta över. Boka till vännerna eller familjen. Racket och bollar finns att köpa i receptionen.

Boka via Waxholms Padel

Hyra SUP

Stand Up Paddel är precis vad det låter som, ett sätt att ta sig fram på vattnet stående på en bräda. Har ni inte provat detta så är det dags. En härlig övning för både sinne och kropp. Boka i cafeet.

sup
golf

Minigolf

Mitt i anläggningen mittemot lekplatsen finner ni minigolfbanan, i direkt anslutning till caféet och kiosken. Välkommen in att hyra klubbor och bollar.

Boule

Bouleklot går att hyra i receptionen.

 Spelregler: Boule går ut på att kasta klot så nära den lilla bollen som möjligt. Men först måste den lilla bollen kastas ut och landa någonstans mellan sex och tio meter bort. Varje lag kastar sen varsitt klot. Det lag som hamnar längst ifrån den lilla bollen fortsätter att kasta tills de får ett klot som ligger närmast. Då är det andra lagets tur. Voilà!

boule
yoga

Yoga

Börja dagen med ett härligt yogapass. Tider uppdateras närmare säsongen.

Skogsbada

Motionsspåret runt ön utmanar dig med 2,2 km konditionsträning, vare sig den består av en lugn promenad eller en joggingtur. I anslutning till motionsspåret finns ett utegym för styrketräning. 

Gym2
vattenskidor

Vattensporter

I nära anslutningen till campingen ligger Vaxholms äldsta förening som är Berras vattenskidklubb. Här provar ni vattensporter som wakeboard och vattenskidor med hjälp av kabelanläggning och eldriven linbana. För mer info och bokning gå in på wvsk.se.

I närheten av campingen finns även Vaxholms kanotsällskap, som erbjuder kanotskola, kanotuthyrning, och paddling och träning för alla! Läs mer på vaxholmkanot.se

Höghöjdsbana

Vår närmaste granne kan erbjuda Stockholms största klätterpark. Boka er utmaning i skyn på skypark.se.

Skypark
bastu

Bastu

Under högsäsong, 14 juni-21 augusti, kan du boka vår bastu. Kontakta reception, telefon: +46 8-40 06 43 23 eller info@waxholmscamping.com 

sv_SESwedish