Hoppa till innehållet

Bo som DU trivs bäst

cropped-Waxholm_symbol_final_green_Rityta-1.png

Camping

Campingområdet ligger i anslutning till ett härligt grönområde med närhet till fina promenadstråk. Längre bort skymtar havet och den vidunderligt vackra sandstranden som inbjuder till svalkande dopp en varm sommardag.

Här finns plats för drygt 100 husvagnar eller husbilar, samtliga platser är försedda med el. Läs noga i beskrivningen i bokningen vilken plats som passar just ert ekipage.

Stugor

De nyrenoverade stugorna är varsamt placerade i naturen med utsikt över havet från den lilla terrassen. Det finns två typer av stugor, de enklaste är fyrabäddsstugor med våningssängar. De större stugorna är anpassade för familjer eller vännerna och har egen toalett, dusch och pentry med plats för upp till sex personer. Alla stugor har sin egen karaktär och är unikt placerade i terrängen intill vattnet på Eriksö. Samtliga stugor är rökfria. Det finns en stuga som är anpassad för rörelsehindrade.

Prisklasser och tillgänglighet finns i bokningen. Klicka på knappen BOKA för att komma vidare och boka er vistelse hos oss.

Tältplatser

Tältplatsområdet är omslutet av öns vackra grönområde och havet och du väljer själv om du vill vakna med morgonsol på ängen eller lugnet vid skogsdungen. För er som tältar finns vårt kokhus till ert förfogande där ni enkelt och bekvämt kan tillaga och förvara mat. För dig som vill utöva friluftsliv på riktigt finns ett antal eldstäder utplacerade på området som inbjuder till minnesvärda grillaftnar.

Säsongs-
camping

Med en säsongscamping plats hos oss har du din alldeles egna oas i naturen. Skapa din perfekta campingplats, ni har  tillgång till våra faciliteter och naturupplevelser under hela säsongen. Från vandringsspår till fiskevatten och pittoreska promenadstigar, det finns alltid något nytt att utforska. Med säsongscamping har du din plats reserverad hela säsongen, det ger dig friheten att spontant kunna komma och gå som du vill. 

Ställplatser

Quickstop-platserna är bokningsbara endast ett dygn, ingen el finns till dessa platser.

Vinterförvaring

Förvara ert fordon eller er båt hos oss på vintern. Boka och se pris här.

sv_SESwedish