Hoppa till innehållet

Camping

cropped-Waxholm_symbol_final_green_Rityta-1.png

Vi kan erbjuda er ett stort friluftsområde med en härlig badplats och ett stort serviceutbud. Våra rökfria uthyrningsstugor är belägna i vacker skogsmiljö med sjöutsikt och nära till både sandstrand och klippor

Det är ca 20 min promenad till Vaxholms stad, varifrån tät trafik med skärgårdsbåtar till Stockholm och många av skärgårdens fina utflyktsmål. Buss nr 670 går till Vaxholm och till Stockholms centrum. 

Det finns 100 campingtomter, minigolf, lekplats, servering, volleyboll, boule, fritt fiske, kanotuthyrning mm.

Vi har både 4 och 6 bädds stugor med sovloft, stort badrum med dusch och toalett, fullt utrustat pentry med micro och kaffebryggare.

Våra rökfria stugor är belägna i vacker skogsmiljö med sjöutsikt och nära till både sandstrand och klippor. Våra nya Superior stugor kan du boka årets runt och alla är dessa är utrustade med dusch och toalett i stugorna.

Waxholms Camping
Waxholms Camping

Camping med Husbil/Husvagn

Campingområdet har plats för drygt 100 husbilar/husvagnar varav samtliga platser är försedda med el.

Campingområdet ligger i anslutning till ett härligt grönområde och med närhet till fina promenadstråk. Inte längre bort än att man kan skymta har vi havet och den vidunderligt vackra sandstranden som inbjuder till ett svalkande dopp en varm sommardag!

Vår serviceanläggning är placerat i utkanten av campingområdet och erbjuder dusch, tvätt och toalettbesöksmöjligheter. Mitt i området finner du vårt diskhus som är utrustat med 6 diskstationer.

När du passerat lekplatsen och tar sikte mot vattnet passerar du först minigolfbanan, som ligger i direkt anslutning till restaurangen och kiosken.

För dig som vill hålla dig i form även under semestern står naturen till ditt förfogande. Motionsspåret som omsluter ön utmanar dig med  2.2 km konditionsträning, vare sig den består av en lugn promenad eller en joggingtur.

Pris

Campingtomt inkl el  från 390kr beroende på sektion och säsong

Detta gäller vid uppställning av husvagn/husbil

Generellt ska kravet om fyra meter mellan varje ekipage råda. Vid uppställningen rekommenderar vi att ni lämnar två meter till angränsande tomt. I händelse det skulle uppstå meningsskiljaktigheter så tillkallar ni personal, varvid dennes utlåtande och beslut råder.

Tälta

Tältplatsområdet är omslutet av öns vackra grönområde och havet och du väljer själv om du vill vakna med morgonsol på ängen eller lugnet vid skogsdungen.

För dig som tältar finns vårt kokhus tillgängligt där du enkelt och bekvämt kan tillaga och förvara din mat. För dig som vill utöva friluftslivet på riktigt finns ett antal eldstäder utplacerade på området som inbjuder till några minnesvärda grillaftnar.

Aktiviteter på Eriksö med omnejd:

www.skypark.se vår närmsta granne kan erbjuda stockholms största klätterpark

Vaxholms Kanotsällskap – kanot- och kajakuthyrning 

Vaxholms Roddförening

Vattenskidklubb– vattenskidor, wakeboard och vattensporter 
 
Waxholms OK – Orientering
Destinationvaxholm –  en del av vaxholm på webben 
sv_SESwedish